Päämainos
STILL perustaa suoramyyntiorganisaation Suomeen
SponsoroituSisälogistiikka 26.02. 14:27

STILL perustaa suoramyyntiorganisaation Suomeen

STILL GmbH osti Konekeskon trukkiliiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa.

26.02.2018
Teksti Pekka Vaisto kuvat STILL

Sisälogistiikan asiantuntija STILL GmbH on perustanut suoramyyntiorganisaation ottamalla haltuunsa suomalaisen Konekesko Oy:n trukkiliiketoiminnan vahvistaakseen asemaansa Pohjoismaissa. Kauppa astui voimaan 1. helmikuuta 2018. Kaikki trukkiliiketoiminta siirtyi STILL Finlandille. STILL Finland on osa STILLin pohjoismaista myynti- ja palveluverkostoa.

STILL Finland jatkaa toimintaa Vantaan Hakkilassa osoitteessa Vanha Porvoontie 245. Konekeskon trukkivarastot ja koko henkilöstö siirtyivät STILLille. Konekeskon trukkiyksikön osastopäällikkö Pekka Vaisto jatkaa uuden Suomen sivuliikkeen johtajana. Uusi taustaorganisaatio takaa paitsi STILL-tuotemerkin jatkuvan kehityksen, myös asiakaspalvelun STILLin nykyiselle suomalaiselle asiakaskunnalle.

”Suomalaisen suoramyyntiorganisaation hankinta on looginen jatko viime vuonna tapahtuneelle Norjan STILL-toiminnan haltuunotolle. STILLin omat myynti- ja palveluverkostot Pohjoismaissa kattavat tämän jälkeen Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Suomen. Jatkamme kunnianhimoisten tavoitteidemme ajamista pohjoismaisilla markkinoilla”, kertoo STILL GmbH:n myynti-, markkinointi- ja palvelujohtaja Thomas A. Fischer.

”Asiakkaiden tarpeet ovat koko Pohjoismaiden alueella hyvin samanlaisia, ja sitä paitsi monilla asiakkaistamme on toimintaa useissa Pohjoismaissa. Nyt STILLin omat pohjoismaiset verkostot pystyvät palvelemaan asiakkaitaan ammattimaisemmin ja tehokkaammin. Keskitymme myynti- ja palvelualueen jatkuvaan kehitykseen ja laajentamiseen sekä vuokraukseen ja käytettyjen trukkien palveluihin myös vastaisuudessa, jotta voimme hyödyntää täyden potentiaalimme kaikissa Pohjoismaissa”, kertoo Reke Salievski, STILL Sverige AB:n ja STILL Danmark A/S:n toimitusjohtaja sekä 1. helmikuuta alkaen myös STILL Finlandin toimitusjohtaja.

FAKTA: STILL

  • STILL tarjoaa yksilöllisiä yrityskohtaisia logistiikkajärjestelmiä ja laatii älykkäitä haarukkatrukkien ja varastotarvikkeiden, ohjelmistojen, palvelujen ja huollon yhdistelmiä.
  • Yrityksen perusti Hans Still vuonna 1920 periaatteinaan sitoutuminen, luovuus ja laatu.
  • Yrityksestä kehittyikin nopeasti vahva ja maailmankuulu tavaramerkki.
  • Nykyään tutkimusta, kehitystä, tuotantoa, levitystä ja huoltoa hoitaa noin 8 000 ammattitaitoista työntekijää valmiina palvelemaan asiakkaita ympäri maailmaa.
  • Yrityksen menestyksen salaisuus ovat huipputehokkaat tuotteet, jotka kattavat kaiken teollisista kokonaisjärjestelmistä suurille ja pienille yrityksille aina tietokoneohjattaviin logistiikkajärjestelmiin tehokasta varaston ja kierron hallintaa varten.
  • Tutustu STILLiin osoitteessa www.still.de tai Facebook-sivulla www.facebook.com/still.

JAA

LUETUIMMAT
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva