Innovatiivinen hankinnan ja toimittajanhallinnan alusta
SponsoroituHankintaTeknologia 08.03. 00:00

Innovatiivinen hankinnan ja toimittajanhallinnan alusta

Kaksi johtavaa hankintateknologiaa yhdistyy luoden kattavan ja innovatiivisen hankinnan ja toimittajanhallinnan alustan.

08.03.2018

JAGGAER, johtava hankintateknologiayritys, on ostanut BravoSolutionin Italmobiliare S.p.A:lta. Tämä tekee JAGGAERista maailman suurimman itsenäisen hankinnan ja toimittajanhallinnan alustan.

Nyt asiakkaat pystyvät hyödyntämään sekä JAGGAERin että BravoSolutionin kattavia työkaluja, monimuotoista globaalia kokemusta ja laajaa 3.7 miljoonan toimittajan verkkoa.

Asiakkaita palvelevat toimistot, jotka sijaitsevat Suomen lisäksi useissa Euroopan maissa, Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Australiassa, Aasiassa että Lähi-idässä. 

JAGGAERin edistykselliset työkalut kuten kulujen analysointi, operatiivinen osto, kompleksinen hankinta, toimittajien hallinta, sopimusten elinkaaren hallinta, säästöjen seuranta ja älykkäät työnkulun ominaisuudet tarjoavat täyden ratkaisun epäsuorille ja suorille hankinnoille. 
BravoSolution sopii täydellisesti JAGGAERin jo olemassa olevaan hankinnasta maksuun teknologiaratkaisuun ja sen toimialoittain keskittyneeseen strategiaan. Yhdessä JAGGAER ja BravoSolution tarjoavat täydellisen ratkaisun, joka on käytössä sekä pienissä että suurissa johtavissa yrityksissä kautta maailman. 

”BravoSolutionin ja JAGGAERin yhdistyminen luo globaalin hankinnan ja toimittajanhallinnan voimapesän. Tämän yrityskaupan kautta maailman suurimmat yritykset voivat valita vain yhden kumppanin, joka vastaa kaikesta kulujenhallinnasta. Kokomme, rahallisen vakautemme ja laajentuneen infrastruktuurimme mahdollistavat kiihtyvän tuoteinnovaation sekä tuen asiakkaillemme kaikkialla ja kaikilla tomialoilla”, sanoo Robert Bonavito, toimitusjohtaja, JAGGAER.

”Olen todella tyytyväinen voidessani tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman asiakaskohtaisia ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat yhteistyömme läpi asiakkaamme elinkaaren, tulevaisuudessakin”, sanoo Hannele Palje-Rossi, Pohjoismaiden toimitusjohtaja.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista täältä tai kuuntele mitä heillä on sanottavaa täältä.

JAA