Päämainos
airBaltic lisää jälleen Tampereen lentojaan
Kuljetukset 19.05. 06:41

airBaltic lisää jälleen Tampereen lentojaan

Lokakuusta alkaen yhtiö lentää Tampereelta kahdesti viikossa Teneriffalle ja Kittilään.

19.05.2023
Teksti Esko Lukkari

airBaltic lisää jälleen lentojaan Suomen kotikentältään Tampere-Pirkkalasta. Lokakuusta alkaen yhtiö lentää Tampereelta kahdesti viikossa Teneriffalle ja Kittilään.

Ensi talvikauden aikana yhtiö suunnittelee lisäävänsä yhteensä 11 uutta reittiä – kaksi Tampereelta, kaksi Riiasta, kolme Tallinnasta ja neljä Vilnasta.

Lisäksi Tampere-Amsterdam -yhteydellä pääsee Tampereelta Tallinnaan seitsemän kertaa viikossa.

Business Tampere tiedotti lennoista 11.5.

airBaltic sitoutunut Tampereen lentoihin

AirBaltic tarjoaa lentoja yli 70 kohteeseen Riiasta, Tallinnasta, Vilnasta ja Tampereelta tarjoten yhteydet laajaan valikoimaan lentoyhtiön reittiverkoston kohteisiin Euroopassa, Skandinaviassa, IVY-maissa ja Lähi-idässä.

”Olemme innoissamme voidessamme avata uusia reittejä talvikaudella enemmän kuin koskaan aiemmin. Huomioimme tarkasti matkustajakysynnän ja analysoimme markkinatilannetta. Sitoutumisemme Baltiaan ja Tampereelle on vahvaa, ja olemme sitoutuneet parantamaan yhteyksiä Tampereen seudulla ja sen ulkopuolella," airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss sanoo tiedotteessa.

"Odotamme tulevalla talvikaudella ensimmäisen kotimaanreittimme käynnistämistä Suomessa Tampereelta Kittilään. AirBaltic etsii jatkuvasti tapoja parantaa ja monipuolistaa tarjontaansa, eikä tämä kausi ole poikkeus”, Gauss lisää.

JAA