Päämainos
Securitas ja Posti yhteistyöhön
Toimitusketjut 26.09. 11:35

Securitas ja Posti yhteistyöhön

Securitas tarjoaa jatkossa Smartpostin palveluita asiakkaidensa käyttöön.

26.09.2017
Teksti Esko Lukkari kuvat Posti

Securitas ja Posti ovat tehneet sopimuksen Postin Smartpost-automaattien tarjoamisesta Securitaksen asiakkaille. Securitas tarjoaa automaatteja asiakasyritystensä työntekijöiden käyttöön yritysten tiloissa. Yhteistyöstä kerrotaan yhtiöiden 26.9. jakamassa tiedotteessa.

Securitaksen asiakasyritysten työntekijät saavat verkkokauppaostoksensa, kaupan ruokakassit tai vaikkapa suutarin korjaamat kengät suoraan oman työpaikan aulassa olevaan Smartpost-automaattiin.  

”Yhteistyö tuo Smartpost-automaatit ja niiden palvelut asiakkaidemme saataville aulapisteisiimme ja laajentaa palveluvalikoimaamme. Palvelu otetaan asteittain käyttöön pääkaupunkiseudun suurimmissa asiakaskohteissamme ja aulahenkilöstömme on perehdytetty opastamaan palvelun käytössä”, kertoo Securitaksen aulapalveluiden kehityspäällikkö Niina Ovaskainen

”Olemme iloisia, että Securitas lähti kanssamme kehittämään suomalaisten arkea ja helpottamaan ihmisten elämää sekä säästämään heidän aikaansa. Kun Smartpost-automaatti on oman työpaikan tiloissa, voi työpäivän päätteeksi napata automaatista mukaan vaikkapa valmiit päivän ruoat, sanoo pakettipalveluiden johtaja Toni Laaksonen Postista. 

Posti vastaa ostosten toimituksista automaatteihin. Smartpost-automaatit ovat käytettävissä 24/7. Automaatit ovat modulaarisia, ja ne voidaan rakentaa erikokoisista lokeroista. Ruoan verkkokauppaostokset ja tuoreruoka toimitetaan erillisessä kylmälaatikossa, jolloin kylmäketju ei katkea.  

JAA

LUETUIMMAT
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva