Päämainos
Tapiolan maamerkin saneeraus vauhdissa
Hankinta 12.10. 10:24

Tapiolan maamerkin saneeraus vauhdissa

Espoon Tapiolan maamerkkeihin kuuluvan Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiolan kiinteistösaneeraus on täydessä vauhdissa. Tiloissa on muun muassa Metsä Groupin pääkonttori.

12.10.2017
Teksti Esko Lukkari kuvat Assemblin

Metsätapiolan A-osan toimistotilat on jo uudistettu nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Tilankäytön tehokkuus on parantunut merkittävästi. Assemblin uusi A-osan ilmanvaihtokoneen kesän 2017 aikana.

Kiinteistön ilmanvaihtokoneen vaihtaminen ja uusiminen vaativat useita eri työvaiheita. Metsä Groupin pääkonttorissa oli täysi tohina kymmenen viikon ajan. Tänä aikana toteutettiin kaikki suunnittelutyöt, suojaamiset, purkutyöt, muutokset ja asennukset. Rakennuksen ilmanvaihtokone palvelee jopa seitsemää kerrosta. 

”Projekti oli aikataulullisesti erittäin nopea. Itse IV-koneen vaihto tehtiin heinäkuussa, jolloin pystyimme minimoimaan työstä aiheutuvan haitan kiinteistössä työskenteleville ihmisille”, kertoo Assemblinin projektipäällikkö Jarmo Kiviranta yhtiön tiedotteessa. 

”Assemblin vakuutti aktiivisella ja ammattitaitoiselle tekemisellään. Projekti pysyi tiukassa aikataulussaan ja haitat toimiston käyttäjille olivat minimaaliset”, kertoo Metsä Groupin kiinteistöjohtaja Hannu Havanka.

Kiinteistöosakeyhtiö Metsätapiola on Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen ja Metsä Groupin omistama kiinteistö. Kohteelle on myönnetty LEED Gold -sertifikaatti.

JAA