Päämainos

Kevät herättelee kiinteistömarkkinoita

12.04.2018
Teksti Esko Lukkari

Alkuvuoden hiljaisilla kiinteistösijoitusmarkkinoilla on alkanut kevään myötä tapahtua. Kuopiossa ja Helsingissä on tehty nyt isohkot kiinteistösijoitukset.

Citycon on myynyt Kuopion keskustassa olevan ison yli 10 000 neliön liikekiinteistönsä suomalaiselle kiinteistösijoittajalle 22 miljoonalla eurolla. Ostaja on Fund Fennica -sijoitusrahasto. Liikekiinteistön ankkurivuokralaisia ovat Kesko, Tokmanni, Danske Bank ja Restel.

Kaupassa Cityconin neuvonantajana on toiminut Catella. 

Helsingissä Senaatti Kiinteistöt on myynyt Roihupellossa sijaitsevan Säteilyturvallisuuskeskuksen toimisto- ja laboratoriokiinteistön, jossa on neliöitä yhteensä 25 000. Ostajana on Helsingin Kiinteistörahasto. Tässä kaupassa neuvonantajana on ollut Newsec. Kauppasumma on seitsemän miljoonaa euroa.

JAA