Päämainos
Vuoden Päähankkija ja Alihankkija on palkittu Alihankintamessuilla
Hankinta 08.12. 12:13

Vuoden Päähankkija ja Alihankkija on palkittu Alihankintamessuilla

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden Päähankkija - ja Vuoden Alihankkija -palkinnot myönnettiin 8.12. Alihankintamessuilla, jotka tänä vuonna järjestettiin virtuaalisesti.

08.12.2020
Teksti Tiina Siikasaari kuvat Maiju Jokipolvi

Vuoden Päähankkija 2020: Novatron Oy

Novatron Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka digitaaliset ratkaisut parantavat infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta.

Yritys hyödyntää liiketoiminnoissaan Suomessa tapahtuvaa uraauurtavaa infrarakennuksen digitalisoinnin tutkimus- ja kehitystyötä. Vuonna 1991 perustetun yrityksen toiminnot työllistävät yli 100 henkilöä. Yrityksen päämarkkina-alue on Pohjoismaiden lisäksi Keski-Eurooppa ja yrityksen liikevaihdosta muodostuu yli 40 % viennistä.

”Novatronin innovatiiviset tuotteet, digitalisaation hyödyntäminen ja selkeät strategiavalinnat luovat vahvaa kasvua valituilla markkinoilla”, perustelee voittajan valintaa LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon vastaanotti Novatron Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tervahauta, tuotantojohtaja Kalle Jussila ja hankinta- ja logistiikkapäällikkö Kimmo Vaaramo.

Vuoden Alihankkija 2020: Mectalent Oy

Mectalent Oy:n tuotteita löytää valtamerien syvyyksistä ja avaruudesta tai jopa ihmisten sydämistä ja luiden ytimistä. Yritys suunnittelee, valmistaa ja testaa huipputarkkaa mekaniikkaa vaativiin käyttösovelluksiin.

Yritys syntyi v. 2008 kahden huippuyrityksen yhdistyessä, näin juuret ulottuvat vuodesta 1982 kerättyyn kokemukseen. Yritys toimii Oulussa ja työllistää lähes 100 ammattilaista. Yrityksen pääasiakastoimialat ovat Lääkinnälliset laitteet, Uudet teknologiat sekä Turvallisuusteknologia.

”Pitkän kokemuksen omaava Mectalent keskittyy huipputeknologioihin sekä pyrkii kasvamaan määrätietoisesti omalla alallaan”, sanoo Parmasuo.

Palkinnon vastaanotti Mectalent Oy:n toimitusjohtaja Tapio Harila.

Palkinnot luovuttivat LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Päähankkija – ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Etusivulle >

Lisää hankintauutisia >

JAA