Päämainos
Alihankintaan on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa.
Hankinta 05.05. 05:57

Alihankintaan on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa.

Alihankinta-messut järjestetään 21.–23. syyskuuta 2021 Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen täyttävään tapahtumaan on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa. Messujen teemana säilyy Datasta bisnestä. 

05.05.2021
Teksti Ilmari Tuomivaara

Valoisammat näkymät koronapandemian osalta luovat uskoa messu- ja tapahtuma-alan palautumiseen tulevana syksynä. Tampereen Messut -konserni vahvistaa, että messukausi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa alkaa syyskuun alussa järjestettävillä kuluttajamessuilla. Ammattimessuista ensimmäisenä järjestetään 21.–23. syyskuuta 2021 teollisuuden odotettu ykköstapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT.

"Olemme tehneet päätöksen syksyn tapahtumien osalta ja messukausi Tampereella käynnistetään suunnitelmien mukaan syyskuun alussa. Pandemiatilanteen parantuminen ja rokotusten eteneminen ovat luoneet uskoa siihen, että viimeistään kesän jälkeen on mahdollisuus järjestää jo suuria tapahtumia onnistuneesti", toteaa toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut -konsernista. 

Alihankinnan menestys piilee kasvokkaisissa kohtaamisissa – syksyn toteutus hybridinä

Viime vuoden messut siirrettiin pandemian johdosta syyskuulle 2021. Joulukuussa 2020 Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestettiin kuitenkin virtuaalitapahtumana, joka oli sisällöllisesti onnistunut pilotti, mutta perinteiseen messukokemukseen tapahtumaa ei voi verrata. Saadun palautteen pohjalta Alihankinnan menestys pohjautuu live-tapahtuman mahdollistamiin face-to-face -kohtaamisiin, jotka eivät toteudu virtuaalitapahtumassa. 

"Alihankinnan asiakkaat ovat odottaneet vahvistusta syksyn messujen toteutuksesta. Kentällä on kovasti painetta kasvokkaisiin kohtaamisiin tämän virtuaalivuoden jälkeen, joten meitä on kyllä rohkaistu fyysisen tapahtuman toteuttamiseen. Myös tapahtuman taustalla vaikuttavat asiantuntijatahot ovat näyttäneet vihreää valoa järjestelyille. Onneksi pandemian ja tapahtumien avautumisen osalta näkyy jo valoa pimeäksi käyneen tunnelin päässä", sanoo Alihankinta-messuista vastaava markkinointi- ja viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

Järvensivun mukaan tällä tietoa Alihankintaan on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa eli sitoutuminen tapahtumaan on vahva.

"Luottavaisin mielin jatkamme valmisteluja ja keskitymme siihen, että tapahtuma saadaan toteutettua onnistuneesti ja turvallisesti." 

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 toteutetaan hybridinä eli fyysisen ja virtuaalisen tapahtuman yhdistelmänä. Tämä tarkoittaa lähinnä Datasta bisnestä -teeman ja muun ohjelmasisällön nostamista esille myös verkossa.

AVAINSANAT

Alihankinta

JAA