Päämainos
Palkinnot myönnettiin Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kuva vuoden 2019 tapahtumasta.
Hankinta 21.09. 11:03

Palkinnot myönnettiin Alihankintamessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kuva vuoden 2019 tapahtumasta.

LOGY ry palkitsi Finn-Power Oy:n ja Coreplast Laitila Oy:n

Yhtiöt saivat LOGY ry:n jakamat vuosittaiset Vuoden Päähankkija- ja Vuoden Alihankkija -palkinnot.

21.09.2021
Teksti Osto&Logistiikka kuvat Jyri Kivimäki

LOGY ry:n Vuoden Päähankkija- ja Vuoden Alihankkija -palkinnot myönnettiin tänään Tampereen Alihankintamessuilla. Palkinnot luovuttivat LOGY ry:n Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGY ry:n toimitusjohtaja Markku Henttinen. LOGY ry tiedotti palkinnoista 21.9.

Vuoden Päähankkija -palkinto seinäjokilaiselle Finn-Power Oy:lle

Levyntyöstökeskuksia, yhdistelmäkoneita ja järjestelmiä Seinäjoella valmistavan Finn-Power Oy:n tuotteet ja ratkaisut ovat olleet merkittävänä osana suomalaista teollisuutta jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Vuonna 1969 perustetun yrityksen uusi tehdas avattiin 2019 Seinäjoelle ja työllistää lähes 400 henkilöä.

”Finn-Power Oy on panostanut pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti toimittajayhteistyöhön ja luonut toimivan ja yhtiön kriteerit täyttävän verkoston, jota kehitetään määrätietoisesti. Yrityksen pitkäaikainen panostus innovaatioihin on luonut pohjan merkittävälle markkina-asemalle, josta melko harva suomalainen yritys voi nauttia”, perustelee voittajan valintaa palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon vastaanotti Finn-Power Oy:n ostojohtaja Tero-Jussi Teppo.

Vuoden Alihankkija -palkinto Coreplast Laitila Oy:lle

Coreplast Laitila Oy on muovituoteratkaisujen toimittaja ja sopimusvalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1968 ja monen vaiheen jälkeen on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2004. Yritys toimii Laitilassa ja työllistää yli 100 ammattilaista.

”Coreplast Laitila Oy on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys on panostanut kasvuhakuisissa investoinneissaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja tuloshakuista toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle”, perustelee Parmasuo.

Palkinnon vastaanottivat Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen.

Vuoden Päähankkija- ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista. Katso aiempien vuosien palkitut LOGYn sivuilta.

JAA