Päämainos

Kaukokiito lakkaa kustantamasta Unifaunin käyttömaksuja asiakkaidensa puolesta 1.4. alkaen

Yhtiön mukaan sen oma ”Kaukoputki” on nyt asiakkaiden moderni tilauskanava.

18.02.2019
Teksti Esko Lukkari

Kaukokiito ja Unifaun on ovat sopineet, että 1.4.2019 alkaen Kaukokiito ei enää tarjoa Unifaunin käyttöä asiakkailleen ilmaiseksi. Molemmat osapuolet uskovat, että Kaukokiidon asiakkaat hyötyvät siitä, että voivat jatkossa itse valita millä työkaluilla heidän kuljetustilauksensa välitetään, ja mitä muita toimintoja he mahdollisesti tarvitsevat taatakseen hyvän toimituskokemuksen asiakkailleen alati kiristyvässä kilpailussa.

Kaukokiidon mukaan sen oma tilausportaali ”Kaukoputki” on kehittynyt moderniksi tilauskanavaksi ja siksi Kaukokiito ei enää tarjoa Unifaun Onlinen käyttöä asiakkailleen ilmaiseksi. Unifaun veloittaa maksut suoraan asiakkailta 1.4.2019 alkaen. Veloitus on sama kuin mitä Kaukokiidolta on veloitettu, eli 10 snt/tilaus (minimi 10 €/kk).

Kaukokiito sanoo 4.2. jakamassaan tiedotteessa toimineensa kuljetusalan digitalisaation kärjessä koko tämän vuosikymmenen. Kuljetusten sähköisen tilaamisen alkutaipaleella yhtiön oma tilausportaali oli kuulemma vasta kehitysvaiheessa, mutta yhtiö halusi tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden sähköiseen tilaamiseen niin nopeasti kuin mahdollista. 

”Teimme tuolloin Unifaun Oy:n kanssa sopimuksen, että heidän kauttaan Kaukokiidolle välittyvien Unifaun Online -tilausten transaktiomaksut jäävät Kaukokiidon kuluksi. Vuosien saatossa oma tilausportaalimme Kaukoputki on kehittynyt moderniksi tilauskanavaksi, jonka avulla kuljetustilausten tekeminen on helppoa ja nopeaa”, sanotaan tiedotteessa.

Kaukokiidon mukaan sen oma Kaukoputki-tilausportaali on asiakkaalle maksuton niin nyt kuin jatkossakin. 


 

Oikaisu 5.3.2019: 

Uutisen otsikkoa muutettu ja sisältöä täsmennetty. Kaukokiito ei ole muuttanut Unifaunia maksulliseksi, vaan se lakkaa kustantamasta Unifaunin käyttömaksuja asiakkaidensa puolesta 1.4. alkaen.

JAA