Päämainos
LOGY juhli ylioppilastalolla - katso kuvat
Toimitusketjut 15.08. 11:03

LOGY juhli ylioppilastalolla - katso kuvat

60-vuotias yhdistys on aktiivisempi kuin koskaan.

15.08.2017
Teksti Terho Puustinen kuvat Juho Kuva

Nykymuotoinen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY syntyi, kun Suomen Materiaalitaloudellinen yhdistys ja Suomen Kuljetustaloudellinen yhdistys yhdistivät voimansa 1990-luvun laman jälkeen. LOGYn juuret ulottuvat kuitenkin vuoteen 1957, jolloin Kuljetustaloudellinen yhdistys perustettiin. Ostopäälliköt muodostivat oman yhdistyksensä 1960-luvun alussa.

”LOGY on yksi alan maailman suurimmista toimijoista suhteessa asukaslukuun”, LOGYn hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Juhantila sanoi yhdistyksen 60-vuotisgaalan juhlapuheessaan.

 

LOGY on Juhantilan mukaan aktiivisempi ja vahvempi kuin koskaan. Yhdistys ei voi kuitenkaan jäädä tunnelmoimaan aiempien onnistumisten äärelle.

”Yhdistyksen on kyettävä tarjoamaan nykyisille jäsenilleen lisäarvoa ja houkuteltava uusia jäseniä hyvillä palveluilla”, Juhantila muistutti.

LOGYn 60-vuotisgaalan juonsi Lola Odusoga. Antoisan illan raikuvimmat naurut tarjosi koomikko ja Putous-tähti Joonas Nordman, jonka imitaatiossa Harry Harkimo puhui yleisölleen luultavasti suoremmin kuin koskaan.

JAA