Päämainos
Veho avaa Van ProCenterin Tukholmaan
Kuljetukset 24.11. 13:44

Veho avaa Van ProCenterin Tukholmaan

Kungens Kurvan myymälä on merkittävä satsaus Ruotsin ammattiajoneuvomarkkinoille.

24.11.2017
Teksti Marika Javanainen kuvat Veho

Suomalainen Veho avaa marraskuussa Mercedes-Benzin ammattikäyttöön suunnattuihin kuljetusajoneuvoihin keskittyvän Van ProCenter -liikkeen Tukholmaan. Kungens Kurvaan avattava myymälä on Veholta merkittävä investointi Ruotsin ammattiajoneuvomarkkinoille.

”Ruotsi on Veholle tärkeä kasvualue. Nyt auennut Van ProCenter-liike on konkreettinen esimerkki halustamme laajentaa läsnäoloamme Tukholman alueella”, toteaa Vehon ulkomaiden liiketoiminnoista vastaava kenttäjohtaja Kenneth Nyman.

Autokauppojen painopiste on viime vuosina siirtynyt henkilöautoista yhä vahvemmin myös ammattikalustoon. Van ProCenterin avaaminen on Veholta merkittävä panostus Tukholman seudun pakettiautoasiakkaisiin.

Van ProCenterin henkilökunta on erikoistunut Mercedes-Benzin kuljetusajoneuvoihin ja ymmärtää logistiikka-alan ammattilaisten tarpeet.

Tavoitteena on, että asiakkaan odotusaika on liikkeessä mahdollisimman lyhyt. Koeajo luvataan järjestyy 24 tunnin sisällä, ja asiakkaan ulottuvilla on huomattavan laaja valikoima. Liikkeessä päivystää myös kuljetusajoneuvoihin erikoistuneita mekaanikoita.

”Van ProCenter on erittäin arvostettu konsepti läpi Euroopan. Veholle Van ProCenter -liike on ensimmäinen laatuaan”, Nyman kertoo.

Veho aloitti toimintansa Ruotsissa kymmenen vuotta sitten. Vuonna 2008 Ruotsin osuus yhtiön liikevaihdosta oli kaksi prosenttia, yhteensä 40 miljoonaa euroa. Vuonna 2016 Ruotsin liikevaihto oli noussut 168 miljoonaan, mikä oli 12 prosenttia Vehon liikevaihdosta. Viime vuonna Veho työllisti Ruotsissa yhteensä 175 henkilöä.

JAA