Päämainos

Ikea ja DriveNow yhteistyöhön

14.12.2017
Teksti Esko Lukkari

Ikea Suomi ja DriveNow Finland ovat sopineet Ikea-tavaratalojen parkkipaikkojen käytöstä DriveNow-yhteiskäyttöautopalvelussa. Palvelussa on mukana myös sähköautoja, ja se on suunnattu etenkin autottomille asiakkaille.

DriveNow Finlandin autoilla asiakkaat voivat yhdistää julkisen liikenteen, yhteiskäyttöauton, vuokrapakettiauton ja Ikea-bussien käytön.

”Yhteistyö DriveNow Finlandin kanssa, ilmainen Ikea-bussi ja erilaiset kuljetuspalvelumme antavat mahdollisuuden asiakkaillemme valita sopivimman mahdollisen kuljetus- ja liikkumismuodon tarpeidensa mukaan”, Ikea Suomen asiakkuusjohtaja Tarja Sallanen sanoo tiedotteessa.  

Yhteiskäyttöautopalvelu DriveNow perustuu joustavaan minuuttihinnoitteluun auton käytön mukaisesti. Auton voi ottaa käyttöön miltä tahansa DriveNow-palveluun kuuluvalta parkkipaikalta, eikä sitä tarvitse palauttaa samaan paikkaan.

Ikean Espoon ja Vantaan tavaratalot ovat mukana DriveNow-palvelussa. DriveNow on eurooppalainen autojen yhteiskäyttöä tarjoava yhtiö. Se on tehnyt sopimuksia muutamien autovalmistajien kanssa yhteiskäyttöpalvelujen tarjoamisesta. Suomeen DriveNow tuli tänä vuonna.

JAA

LUETUIMMATArtikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva

Artikkelin nostokuva