Päämainos

Riihimäki siirtyy mobiililippuun

29.09.2017
Teksti Esko Lukkari

Riihimäki liittyy uusimpana kaupunkina PayiQ Tickets -lippupalvelua joukkoliikenteessään käyttäviin kaupunkeihin.Sovellusta käytetään jo muun muassa Imatralla, Jyväskylässä,Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Salossa ja Turussa joukkoliikenteen bussilippujärjestelmänä. Uusia kaupunkeja on liittymässä mukaan.

Mobiililippu on edullinen ja vaivaton tapa hyödyntää joukkoliikennettä. PayiQ on kotimainen mobiilimaksamisen teknologiaa kehittävä yhtiö. Sen kotipaikka on Turku. 

”Mobiililippu on kätevä vaihtoehto käteiselle. Lipun voi ostaa ennen bussiin nousua, vaikka pysäkillä odottaessa.Lippuvaihtoehtoina mobiililippusovelluksessa ovat alkuvaiheessa aikuisten ja lasten kertaliput sekä 30 päivän kaupunkilippu. Liput kelpaavat vain paikallisliikenteen busseissa”, sanoo tiedotteessa Riihimäen kaupungin liikennetekniikan asiantuntija Kimmo Männistö.  

Mobiililiput ostetaan PayiQ Tickets -sovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi älypuhelimille. Mobiilisovellus tukee kaikkia käytetyimpiä maksutapoja, kuten puhelinlaskun yhteydessä maksettavaa Mobiilimaksua sekä pankki- ja luottokortteja. 

"Kehittämämme neljännen sukupolven Ttcketing as a service -alusta mahdollistaa uuden aikakauden palveluita ja lipputuotteita. Teknologiamme avulla on helppoa siirtyä perinteisistä lipuista dynaamisiin lippupalveluihin ja -tuotteisiin sekä luoda innovatiivisia palvelukokonaisuuksia. Käyttäjillä ei enää ole tarvetta erillisille sovelluksille, korteille tai latauksille, koska kaiken voi hoitaa yhdellä älypuhelinsovelluksella”, kertoo PayiQ:n toimitusjohtaja Tuomo Parjanen

JAA

LUETUIMMAT
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva