Päämainos

RL-TRANS aikoo laajentaa logistiikan ulkoistuksiin

15.12.2017
Teksti Esko Lukkari

Irtotuotteiden kuljetukseen erikoistunut RL-TRANS on noussut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmaksi bulk-logistiikan yhtiöksi. Yhtiö aikoo laajentaa toimintaansa myös logistiikan ulkoistukseen ja suunnitteluun.

Noin 200 autoyksiköllä operoiva yhtiö toimii nykyään Euroopanlaajuisesti. Perheyhtiö teki viime vuonna vajaan 26 miljoonan euron liikevaihdon. Yhtiö on kasvanut reilun 10 prosentin vuosivauhtia, ja sillä on 150 työntekijää. 

”Emme hoida pelkästään kuljetuksia paikasta a paikkaan b, vaan voimme olla hyvin sisällä myös asiakkaan logistisissa prosesseissa”, yhtiön myyntijohtaja Andreas Lindedahl sanoo tiedotteessa.

Lindedahlin mukaan yhtiö panostaa kasvuun ja kansainväliseen logistiikkaan, koska yritysten tavaravirrat ovat yhä kansainvälisempiä.

”2000-luvun alkupuolella olimme vielä kotimainen kuljetusyritys kymmenellä yksiköllä. Tänä päivänä operoimme yli 200 yksiköllä kansainvälisesti. Se on vaatinut paljon investointeja, mutta kantaa nyt hedelmää.” 

Yhtiö on rakentanut oman terminaalin Kristiinankaupunkiin.  

”Suomeen tulee teollisuuden tarvitsemia jauhemaisia raaka-aineita yhä kauempaa, jotka ovat pakatussa muodossa. Voimme varastoida tuotteet asiakkaan puolesta, purkaa pakattu tavara irtotavaraksi ja kuljettaa ne asiakkaalle siiloautoilla. Asiakas ei tällöin tarvitse tuotteille omaa varastoa, varastokalustoa ja omaa henkilöstöä.”

JAA

LUETUIMMAT