Päämainos
Transval palkkaa 500 työntekijää
Toimitusketjut 13.10. 09:00

Transval palkkaa 500 työntekijää

Ulkoistetun logistiikan markkinajohtaja rekrytoi kaupan sesonkimyyntejä varten.

13.10.2020
Teksti Esko Lukkari

Postin omistama ulkoistetun logistiikan yhtiö Transval palkkaa loppuvuoden aikana yli 500 työntekijää. Yhtiö sanoo tarjoavansa osa- ja kokoaikaisia tehtäviä kaupan hyllytystyöstä aina vaativiin teollisuuden kokoonpanotöihin.

Rekrytointien syynä ovat erityisesti kaupan loppuvuoden sesongit. Ensisijaisesti työntekopaikat ovat Etelä-Suomessa, mutta paikkoja avautuu myös muualle Suomeen.

Transval tiedotti asiasta 9.10.

”Loppuvuoden kaupan sesongit: Singles Day, Black Friday ja esimerkiksi joulusesonki näkyvät meillä erinomaisina piikkeinä, jolloin tarvitsemme lisää työntekijöitä. Työtä on tarjolla erityisesti logistiikan alan ammattilaisille, mutta myös alalle vasta siirtyville”, sanoo tiedotteessa Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

Kiiskisen mukaan osa Transvalin yli viidestäsadasta yritysasiakkaasta kertoo tarvitsevansa loppuvuodeksi jopa tuplasti enemmän henkilöstöä töihin verrattuna niin sanottuun normaalityöarkeen. Transval vastaa asiakasyritysten logistiikkatoiminnoista joko asiakkaiden tiloissa tai omissa tiloissaan.

Konkareita ja alalle tulijoita

”Teemme työtä niin omissa varastoissamme ja teollisuuden palvelukeskuksessa, kuin asiakkaidemme tiloissa kuten esimerkiksi terminaaleissa, tuotantolaitoksissa, tehtaissa, varastoissa ja myymälöissä. Tarvitsemme lisää työkavereita – erityisesti logistiikka-alan konkareita, mutta myös uusia alalle tulijoita. Osassa tehtäviä tulee olla osaamista entuudestaan, osassa koulutamme tarvittavat opit. Täysi-ikäinen tulee olla”, Kiiskinen sanoo.

Yhtiö kertoo hakevansa työtekijöitä varasto- ja terminaalitöihin, trukin puikkoihin, keräämään tuotteita varastoissa, pakkaamaan, hyllyttämään tavaroita kauppoihin ja myymälöihin, keräämään verkkokaupan ostoksia ja esimerkiksi valvomoon hoitamaan etämonitorointia ja kaupoissa olevaksi turvamyyjäksi. Lisäksi yhtiö tarjoaa logistiikka-alan töitä esimerkiksi vaativissa teollisuustoimialan kohteissa. Työaika vaihtelee osa-aikaisesta kokoaikaiseksi, määräaikaisesta vakituiseen työsuhteeseen.

Transvalilla on noin 5 000 työntekijää. Yhtiö on alan markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö kertoi alkuvuonna valmistautuvansa mahdollisiin koronapandemiasta johtuviin volyymilaskuihin asiakasyritysten tuotannoissa. Kiiskisen mukaan koronan vaikutusten ennustaminen on ollut todella haastavaa.

Etusivulle >

Lisää toimitusketju-uutisia >

JAA