Päämainos

UMP Raflatac vie älytarran pilveen

25.09.2017
Teksti Esko Lukkari

UPM Raflatac esittelee Brysselin kansainvälisillä Lasbelexpo-messuilla 25.–28.9. Magic Add -yhtiön kanssa kehittämänsä RafMore-älytarraratkaisun.

RafMore nostaa tuotevarmennuksen uudelle tasolle ja estää väärennökset entistä varmemmin. Se avaa myös aivan uudenlaisia mahdollisuuksia bränditarinan kertomiseen.

Kyseessä on tarra, joka antaa jokaiselle merkitylle tuotteelle yksilöllisen digitaalisen identiteetin. Tarroihin painetut yksilölliset koodit tallennetaan pilvitietokantaan, ja siten tiedonkeruu toteutuu tuotteen tuotantovaiheesta aina kuluttajalle saakka.

Tuotteeseen on painettu yksilöllinen koneella luettava koodi, joka on yhteydessä pilvipalveluun. Yhdistelmällä tarjoaa uudenlaisia keinoja tuotteiden varmennukseen, seurantaan ja kuluttajien sitouttamiseen.

Tarrassa olevaan koodiin voi linkittää erilaista digitaalista sisältöä ja siten tuotteiden brändäämiseen saadaan uusia välineitä.

”Tuotteisiin kiinnitetyissä tarroissa on ollut paljon käyttämätöntä potentiaalia”, sanoo UPM Raflatacin globaalista tuotekehityksestä vastaava johtaja Jan Haselblatt yhtiön tiedotteessa.

JAA

LUETUIMMAT
Artikkelin nostokuva
Artikkelin nostokuva