Päämainos

Mikko Vihanto aloitti Varovan toimitusjohtajana

02.03.2018

MBA, BBA Mikko Vihanto aloitti Varovan toimitusjohtajana 1. maaliskuuta. Pääomistaja ja edellinen toimitusjohtaja Pekka Laitinen keskittyy jatkossa hoitamaan hallituksen puheenjohtajan tehtäviä.

Mikko Vihanto, 42,  on työskennellyt Varovassa pian jo 14 vuotta, mikä antaa vahvan pohjan perheyrityksen johtamiselle. Vihanto tuntee hyvin yrityksen kulttuurin ja arvot.

”Varovan arvot ovat luotettavuus, joustavuus ja vastuullisuus. Näihin henkilöstön yhdessä määrittelemiin arvoihin haluan myös itse sitoutua. Ajattelen, että toimintamme lähtee luottamuksen rakentamisesta ja ylläpitämisestä suhteessa asiakkaisiimme, henkilöstöömme ja kaikkiin sidosryhmiimme."

Vihanto ottaa innostuneena vastaan uuden mielenkiintoisen tehtävänsä. Hän uskoo, että liiketoiminnassa päämäärätietoisuus ja pitkänäköisyys mahdollistavat kestävän kehityksen.

"Tunnistan, että meillä on osaava porukka, jolta löytyy näkemystä, kykyjä ja rohkeutta uudistua logistiikan palvelutehtävässä asiakasta huomioiden myös seuraavalle vuosikymmenelle.”

Pekka Laitinen jättää nykyiset tehtävänsä luottavaisena.

”Aloitin Varovassa kesätöissä jo 13-vuotiaana, joten olen työskennellyt Varovassa jo lähes puoli vuosisataa. Mikon ottaessa toimitusjohtajan tehtävän hoitaakseen siirryn levollisin mielin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana jäädessäni pois päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta.”

Varova on suomalainen, vuonna 1948 perustettu logistiikka-alan perheyritys, jonka omistaa Laitisen perhe. Yrityksen neljässä toimipisteessä  työskentelee Suomessa yhteensä noin 100 logistiikan ammattilaista.

Varova tarjoaa kansainvälisiä kuljetuksia ja huolintapalveluja sekä asiakaskohtaisesti suunniteltuja toimitusketjun hallinnan ratkaisuja yhteistyössä maailmanlaajuisen logistiikkaverkostonsa kanssa. Varova palvelupakettiin kuuluvat vienti- ja tuontikuljetukset kaikilla kuljetusmuodoilla.

JAA