Päämainos

Stora Enso ja Microsoft yhteistyöhön älypakkauksissa

07.11.2017
Teksti Esko Lukkari

Stora Enso alkaa käyttää älypakkaustensa tiedon hallinnassa Microsoftin Azure-pilvipalvelua. Se on yritysten eniten käyttämä alusta digitalisaation hyödyntämisessä. Pilvipalvelulla kaikki analysoitava tieto voidaan kerätä yhteen paikkaan.
 
Stora Enso hyödyntää älypakkauksissaan yleistä rfid-radiotaajuustunnistusta. Se mahdollistaa tuotteiden paikantamisen ja seuraamisen läpi koko toimitusketjun. NFC-lähitunnistuksen avulla brändien omistajat voivat myös tarjota lisätietoa loppukäyttäjille, joilla on NFC-toimintoa tukeva älypuhelin.

“Pakkaustietoja voidaan nyt kerätä ja analysoida milloin ja missä tahansa. Asiakkaat saavat tietoa esimerkiksi toimitusketjun suorituskyvystä ja kuluttajakäyttäytymisestä”, kertoo tiedotteessa Teemu Salmi, Senior Vice President, CIO & Head of Digitalization, Stora Enso. 
 
”Stora Enso käyttää Microsoft Azuren IoT-ratkaisuja voidakseen palvella paremmin asiakkaitaan. Stora Enson älypakkaukset ovat loistava esimerkki Azure-alustan mahdollistamista uusista, innovatiivisista palveluista”, sanoo Microsoftin Marc Jalabert.

JAA

LUETUIMMAT